Model v Polsku patří v roce 2022 mezi nejatraktivnější zaměstnavatele na trhu

Model Opakowania, člen skupiny Model, byl vyhodnocen jako 2. nejlepší zaměstnavatel v letošním žebříčku Forbes Best Employers.

Ocenění a inspirace

Model Opakowania, člen skupiny Model, byl vyhodnocen jako druhý nejlepší zaměstnavatel v letošním žebříčku Forbes Best Employers in Poland 2022 v odvětví výroba a zpracování surovin, stavební materiály, kov a papír.

Model Group působí v Polsku již téměř 25 let. Továrny se nachází v Biłgoraji Czosnówě u Varšavy a Nowé Sóli.

Úspěch v Polsku je velkou inspirací pro všechny ostatní závody, které sdílí stejný duchovní základ pro skupinu Model – Quintessence. Ta určuje směřování celé naší společnosti a jejích zaměstnanců.

Zaměstnanci - naše Extra

Žebříček byl vytvořen ve spolupráci se společností Statista, předním poskytovatelem tržních a spotřebitelských dat. Výzkum byl proveden na základě seznamu přibližně 1 800 zaměstnavatelů, kteří v Polsku zaměstnávají nejméně 250 zaměstnanců.

„Druhé místo v prestižním žebříčku časopisu Forbes je pro nás příjemným překvapením. Výzkum probíhal formou anonymního průzkumu mezi našimi zaměstnanci a my jako zaměstnavatel jsme sami nevěděli, že se takového průzkumu účastníme. Proto jsme o to více spokojeni s tak dobrým výsledkem. Získané ocenění potvrzuje naši pověst atraktivního a k zaměstnancům vstřícného zaměstnavatele a zároveň dokazuje, že akce, které realizujeme, splňují potřeby našich zaměstnanců.“ říká Anna Krowicka, vedoucí personalistiky Model Opakowania.

Konečný seznam zahrnoval 300 nejlepších zaměstnavatelů v Polsku, seřazených podle počtu získaných bodů, rozdělených podle odvětví. Maximální počet bodů, které mohla jedna společnost ve výzkumu získat, byl 100. Výzkum probíhal od září do října 2021.

„Na druhém místě je pro nás povinnost pokračovat v už probíhajících nebo nových aktivitách v oblastech, jako je péče o bezpečnost našich zaměstnanců a komfort jejich práce, podpora postojů v souladu s našimi hodnotami, stejně jako široká škála benefitů a jasný systém bonusů. Jsme hluboce přesvědčeni, že lidé, kteří sdílejí společný cíl a podobné hodnoty, mohou dosáhnout doslova čehokoliv.  Zvláště pokud jde o spokojenost s prací, protože většinu času trávíme v práci. Chceme, aby lidé pracující v Modelu byli na svou práci hrdí, cítili se zde dobře a chtěli přispět k naší Modelovské partě,“  zdůrazňuje Anna Krowicka.

Kritéria hodnocení

Seznam 300 nejlepších polských zaměstnavatelů byl sestaven na základě dotazníku dostupného prostřednictvím online výzkumných panelů a na polských webových stránkách Forbes . Vyplnilo ji přes 20 000 Poláků. Respondenti hodnotili mimo jiné tato kritéria:

• Pracovní podmínky (v kanceláři a na dálku) a pracovní vybavení
    • Možnosti rozvoje a propagace
    • Pracovní doba
    • Pravděpodobnost, že doporučí svého zaměstnavatele příteli nebo rodinnému příslušníkovi
    Chcete s námi spolupracovat?

Pošlete nám svůj životopis

Vyberte si z nabídky prací na našem webu.

HR

Čtěte Více

Jarní inspirace

Překvapení skryté v obalu

Obal jako neobyčejná služba ukrývající přidanou hodnotu. Jak zajistit, aby příjemce obal opakovaně využíval? Inspirujte se naším poštovním obalem na kuchyňský doplněk.

E-commerce Vývoj obalů
    Nový přístup k logistice pro vlnitou lepenku

Optimalizace obalů ve společnosti QUNDIS

Chytré měřicí přístroje QUNDIS šetří energii díky optimalizovaným obalům, což snižuje čas, náklady a emise CO2. Zjistěte, jak se celá tato vize opírá o vlnitou lepenku.
    Případové studie Vývoj obalů
    Kouzlo Vánoc v obalu

Dárková kazeta nebo poštovní obal?

... A proč ne obojí? Inovační tým přišel s poslední novinkou roku 2023. Tentokrát se zaměřil na vánoční kazetu, která vhodně poslouží jako přepravní i dárkový obal. Jaké materiály tým použil a co se skrývá uvnitř kazety? To vše se dozvíte v dalším článku blogu Inspirace...

Vývoj obalů
    Rychlý a bezpečný obal pro e-commerce

Poštovní obálka pro e-commerce

Jak si naši odborníci poradili s obalem pro online retail? Tentokrát jsme se zaměřili na možnosti obalů pro zasílání malých zásilek, které rovněž potřebují zapůsobit skvělým prvním dojmem v rukou zákazníka.

E-commerce Vývoj obalů