• Model Co-Packing
  • Model Logistics

Model Young Package 2023 nabídne nový koncept a vyšší prize money

Mezinárodní designová soutěž Model Young Package bude v roce 2023 rozšířena. Nadějní designéři budou vyzváni, aby vytvořili inovativní obaly na nápoje v souladu s tématem "Thirsty for Packaging". MYP nyní nabízí vyšší prize money a především možnost vyvinout obaly připravené k výrobě na základě skutečných požadavků zákazníků.

Model Young Package pro mladé talenty a špičkové designéry

Designérská výzva zaměřená na design obalů, Model Young Package, je největší svého druhu – a nyní se stává ještě více vzrušující. Organizátor, společnost Model Group, nejen zvyšuje prize money, ale také rozšiřuje koncept soutěže. Talenti bez omezení věku mohou přihlásit v prvním kole svoje obalové prototypy na nápoje, v souladu s tématem "Thirsty for Packaging".

Vítězný designér se kvalifikuje do druhého kola MYP, kde se utká nad novým zadáním společně s pozvanými renomovanými designéry. Cílem je vyvinout obal připravený k výrobě, na základě zadání zákazníka Model Group.

Nový koncept Model Young Package spojuje mladé designérské talenty a profesionály v oboru jako nikdy předtím.

"Thirsty for Packaging"

Vytvoření sekundárního obalu pro nápoje, který chrání, vypráví příběh a snadno se používá - to je výzva pro účastníky Model Young Package 2023. Talentovaní designéři mohou předkládat inovativní obalové prototypy pro balení lahví, sáčků nebo plechovek. Podmínkou je, že obalový materiál musí být z papíru, recyklovatelný nebo opakovaně použitelný.

Prototypy jsou nově přihlašovány v digitální podobě, kdy je vytvořený obalový prototyp nafocen, popsán a přiložen jako soubor prostřednictvím webového formuláře.

Ceny, příležitosti a slavnostní předávání cen 2023

Finanční odměna a pravidla MYP se mění. V minulosti bylo možné vyhrát celkem 7 300 cen, nyní je to jen v prvním kole soutěže 17 000 eur. V rámci celého Model Young Package společně s druhou fází výzvy uděleno celkem 35 000 eur na odměnách. Vítěz má možnost zúčastnit se zajímavých workshopů se špičkovými designéry a společně s odborníky z Model Group vyvinout obaly připravené k výrobě na základě skutečných požadavků zákazníků.

Tradiční slavnostní předávání cen, kde se setkávají soutěžící, porotci, designéři, mediální partneři a zákazníci Model Group, proběhne v první polovině října 2023.

O Model Young Package

Jako jeden z největších evropských výrobců papírových obalů pořádá Model Group od roku 1996 mezinárodně uznávanou soutěž Model Young Package. Model Young Package spolupracuje s designérskými asociacemi jako jsou CzechDesign nebo German Design Council. Této designérské výzvy se každoročně účastní stovky talentovaných osobností z celého světa. Ocenění v soutěži jsou často odrazovým můstkem pro pozdější kariéru: někteří vítězové jsou nyní slavnými designéry ve společnostech jako NASA, IKEA nebo Electrolux.

Model Young Package se mohou zúčastnit účastníci starší 15 let z celého světa. Uzávěrka pro přihlášení a odevzdání prototypu do prvního kola je 31. března 2023.

Máte nějaké dotazy?

Jsme tu pro vás

Můžete nás kdykoli kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře.

Kontaktní informace

Přečtěte si více

Příběhy z modelového světa

Food is...

Model Young Package 2022 - mezinárodní soutěž je zpět

Designérská soutěž Model Young Package je zpět a zaostřuje smysly na téma FOOD
    Talentovaní designéři

Zasedání poroty soutěže Model Young Package 2022

Porotci Model Young Package vybrali nejlepší prototypy obalů pro letošní téma „Food Is...“

Ocenění

Pozvánka na vyhlašovací večer Model Young Package 2022

Přijďte se inspirovat světovým designem a seznámit se s talentovanými designéry a jejich díly!

Ocenění

Vyhlášení vítězů Model Young Package 2022

Obaly pro potraviny jako výzva. Největší mezinárodní soutěž v oblasti obalového designu představuje své vítěze.