• Model - Rozwiązania w obszarze opakowań

Dopasowany do Twoich potrzeb. Od bezpiecznych opakowań transportowych po wyrafinowane pudełka na perfumy.

• Model Co-Packing
  • Logistyka Model

Model nagrodzony Złotym Medalem EcoVadis

Model Kramp otrzymuje od EcoVadis ocenę doskonałą za działania CSR.

Uznanie za działania CSR

Mamy głęboką świadomość, czym jest zrównoważone zachowanie i zrównoważona praca: Model Kramp wdraża środki, które które zmniejszają obciążenia dla środowiska. Radość z tego jest naszą siłą napędową. Chcemy żyć i pracować w zgodzie z naturą. Szczególnie, w globalnej sieci współpracy wszyscy musimy dążyć do bezpośrednich i osiągalnych ulepszeń. Cieszymy się z doskonałej oceny, jaką otrzymaliśmy od EcoVadis. Ta organizacja oceniająca podmioty na całym świecie nagradza nas Złotym Medalem 2022 za nasze działania CSR. Dziękujemy wszystkim naszym partnerom za wsparcie!

Elisabeth Model, Dyrektor Zarządzajacy Model Kramp

« Ten medal jest wizytówką naszych wysiłków na rzecz tworzenia zrównoważonych rozwiązań. Potwierdza, że jesteśmy odpowiedzialnym dostawcą dla klientów»

O EcoVadis

EcoVadis jest najbardziej zaufanym na świecie dostawcą ocen i ratingów zrównoważonego rozwoju biznesu. Globalne łańcuchy dostaw, instytucje finansowe i organizacje publiczne polegają na EcoVadis, aby monitorować i poprawiać wyniki swoich partnerów biznesowych i handlowych w zakresie zrównoważonego rozwoju. Ratingi EcoVadis tworzone w oparciu o faktyczne dane i wsparte przez potężną platformę technologiczną, są zatwierdzane przez globalny zespół ekspertów i są stosowane dla ponad 200 kategorii branżowych, 160 krajów i firm różnej wielkości.

Masz pytania?

Jesteśmy tu dla Ciebie

Możesz skontaktować się z nami za pośrednictwem poczty elektronicznej, formularza kontaktowego lub osobiście przez telefon.

Czytaj całość

Historie z modelowego świata:

Wysyłka żywności

Cheezy - Chłodnicze opakowania transportowe

Zamów szwajcarskie sery online z dostawą do domu: Start-up Cheezy opiera się na innowacyjnym opakowaniu wysyłkowym opracowanym przez firmę Model.

Żywność Historie sukcesów Product Innovation
    Tydzień lasów 2022

Wybierz lasy. Wybierz FSC

Wybierając produkty z certyfikatem FSC, pomagacie chronić lasy i wszystkie organizmy, którym lasy zapewniają schronienie.

Zrównoważony rozwój
    Stolica Języka Polskiego

Model partnerem Festiwalu

Mała Stolica pełna jest radosnych twarzy dzieci i tekturowych elementów z naszej firmy.

Warto wiedzieć

Ekspozytor zwiększa świadomość marki

Młode marki, muszą w atrakcyjny sposób umieszczać swoje produkty w punktach sprzedaży.