• Model - Rozwiązania w obszarze opakowań

Dopasowany do Twoich potrzeb. Od bezpiecznych opakowań transportowych po wyrafinowane pudełka na perfumy.

• Logistyka Model
  • Model Young Package 2023

Model nagrodzony Złotym Medalem EcoVadis

Model Kramp otrzymuje od EcoVadis ocenę doskonałą za działania CSR.

Uznanie za działania CSR

Mamy głęboką świadomość, czym jest zrównoważone zachowanie i zrównoważona praca: Model Kramp wdraża środki, które które zmniejszają obciążenia dla środowiska. Radość z tego jest naszą siłą napędową. Chcemy żyć i pracować w zgodzie z naturą. Szczególnie, w globalnej sieci współpracy wszyscy musimy dążyć do bezpośrednich i osiągalnych ulepszeń. Cieszymy się z doskonałej oceny, jaką otrzymaliśmy od EcoVadis. Ta organizacja oceniająca podmioty na całym świecie nagradza nas Złotym Medalem 2022 za nasze działania CSR. Dziękujemy wszystkim naszym partnerom za wsparcie!

Elisabeth Model, Dyrektor Zarządzajacy Model Kramp

« Ten medal jest wizytówką naszych wysiłków na rzecz tworzenia zrównoważonych rozwiązań. Potwierdza, że jesteśmy odpowiedzialnym dostawcą dla klientów»

O EcoVadis

EcoVadis jest najbardziej zaufanym na świecie dostawcą ocen i ratingów zrównoważonego rozwoju biznesu. Globalne łańcuchy dostaw, instytucje finansowe i organizacje publiczne polegają na EcoVadis, aby monitorować i poprawiać wyniki swoich partnerów biznesowych i handlowych w zakresie zrównoważonego rozwoju. Ratingi EcoVadis tworzone w oparciu o faktyczne dane i wsparte przez potężną platformę technologiczną, są zatwierdzane przez globalny zespół ekspertów i są stosowane dla ponad 200 kategorii branżowych, 160 krajów i firm różnej wielkości.

Masz pytania?

Jesteśmy tu dla Ciebie

Możesz skontaktować się z nami za pośrednictwem poczty elektronicznej, formularza kontaktowego lub osobiście przez telefon.

Czytaj całość

Historie z modelowego świata:

Wyślij produkty

Idealne opakowanie wysyłkowe

Handel elektroniczny Innowacje produktowe
    Wernisaż kalendarza

Przełamując bariery

Miłość do fotografii i chęć przełamywania barier społecznych, edukacyjnych i zawodowych, z którymi osoby z niepełnosprawnością intelektualną borykają się na co dzień. To główne powody realizacji projektu "Portret bez barier".

Boże Narodzenie 2022

Tradycja niejedno ma imię

Nawiązując do naszych korzeni chcieliśmy przedstawić naszym klientom szwajcarską tradycję  – Advensfenster, czyli Okna Adwentowe.

Fundusz Grantowy 2023

Chcesz zmiany? Badź zmianą!

Jeśli mieszkasz w powiatach biłgorajskim, nowodworskim lub nowosolskim możesz aplikować o środki do firmy Model Opakowania.