• Model - Opakowania dla Twoich produktów lub usług

Dopasowane do potrzeb - od bezpiecznych pudeł transportowych po wysublimowane opakowania na perfumy.

• Logistyka
  • Consulting

Model Opakowania ponownie w czołówce rankingu Forbesa!

Ranking „Poland’s Best Employers 2023”

Ranking po raz trzeci zaprezentował listę 300 firm działających w Polsce, które poszczycić się mogą wyjątkowym podejściem do zarządzania kapitałem ludzkim.

Zestawienie powstało według autorskiej metody firmy Statista i „Forbesa”, zakładającej ocenę podmiotów na ogólnie opisanej, zasadzie rekomendacji wzajemnych peer-to-peer. Punktem wyjścia do badania była lista około 1900 pracodawców zatrudniających na terenie Polski co najmniej 250 pracowników.

Model wciąż w czołówce

Najnowszy Ranking Najlepszy Pracodawca 2023 przyniósł dobre wiadomości dla Model Opakowania. Drugi rok z rzędu firma znalazła się w pierwszej piątce podmiotów w branży produkcji i przetwarzania surowców. Model zajmując piątą lokatę, a tym samym najwyższe miejsce spośród firm zajmujących się produkcją tektury falistej i opakowań potwierdził swoje zaangażowanie w tworzenie miejsca pracy przyjaznego pracownikom.

Aby zidentyfikować kluczowe czynniki wpływające na sukces firm, które znalazły się w rankingu, respondenci mieli za zadanie wyrazić opinię na temat kilkudziesięciu stwierdzeń opisujących działalność swojego pracodawcy w siedmiu głównych obszarach:

·        Wizerunek i wzrost

·        Rozwój i perspektywy

·        Relacje między pracownikami i zarządzanie

·        Płaca

·        Warunki pracy i sprzęt

·        Zrównoważony rozwój

·        Obciążenie pracą

W badaniu przeprowadzonym jesienią 2022 roku zebrano 190 tysięcy indywidualnych ocen pracowników. Maksymalna liczba punktów, jaką mogła uzyskać firma w procesie badania, wynosiła 100. Ranking otwiera firma Adidas, która zgromadziła 82,27 punktów. Model Opakowania z notą 69,89 punktów znalazł się na 122 miejscu całego zestawienia. Za to branży produkcji i przetwórstwa materiałów i surowców Model zajął 5 lokatę. W tej kategorii pierwsze miejsce zajęła firma Ceramika Paradyż z wynikiem 70,67 punktów, co stanowi zaledwie 0,78 punktu więcej niż Model Opakowania!

Czy masz jakieś pytania?

Jesteśmy tu dla Ciebie

Możesz skontaktować się z nami w dowolnym momencie za pośrednictwem następującego adresu e-mail: info.pl@modelgroup.com

Projekt marketingowy

Smakowite jak… opakowanie?

Zdecydowanie! Choć opakowania z tektury falistej mogą wydawać się surowe i proste, to jednak potrafią pobudzić zmysły.

WyMODELuj Swoje Marzenia 2024

Masz marzenia do spełnienia?

Młodzi marzyciele z powiatów nowosolskiego, biłgorajskiego i nowodworskiego zapraszamy do naszego konkursu.

Inspiracja
    Kampania Zrównoważony Rozwój

Certyfikaty gwarantem jakości

Godny zaufania partner na rynku oraz działalność zgodna z określonymi standardami to gwarancje, które daje posiadanie certyfikatów jakości.  Poznajcie najważniejsze, które towarzyszą nam w codziennej pracy w spółce Model Opakowania.

Ceremonia wręczenia nagród

Model Young Package 2023 Wyniki końcowe

Zwycięzcy edycji "Spragnieni opakowań" zostali nagrodzeni w Pradze 4 października 2023 r. Dodatkowo w tym roku podjęto wyjątkowe wyzwanie projektowe dla browaru Clock Craft Brewery.